Paperpong voor Meewerken in Eemland

De kartonnen pingpongtafel, de Paperpong, die Blokboek.com op de Vakbeurs weggaf, heeft een goede bestemming gekregen.
De nieuwe eigenaar is Meewerken in Eemland, een instelling die zorgt voor een grafisch werk voor jongeren met een beperking.
Directeur Monica Falk en coach grafisch design Ilse van Schalkwijk namen de Paperpong direct in gebruik.

De stichting Meewerken in Eemland bestaat nog niet zo heel lang.
Monica Falk: “In oktober 2014 zijn wij begonnen met Stichting Meewerken in Eemland en omgeving. Sinds die tijd hebben we gemerkt dat er behoefte is aan dagbesteding waarbij je niet knutselt of buiten werkt, maar waarbij je een kantoorfunctie hebt. Wij hebben ons gespecialiseerd in mensen met een autisme spectrum stoornis, AD(H)D of NAH. Bij ons kunnen jongeren al terecht vanaf 16 jaar als het niet lukt op school. Wij kunnen dagbesteding bieden middels een PGB maar kunnen ook dagbesteding in natura bieden voor regio Gooi en Vechtstreek.”

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK