Oud topman HP Indigo ‘gaat’ 3D vegetarische steaks printen

Alon Bar-Shany heeft een nieuwe positie in wel heel bijzondere omstandigheden. De voormalige topman gaat in Israël werken voor Redefine Meat, een start-up voor onder andere vegetarische steaks.

Redefine Meat

Al sinds 2018 produceert de start-up een gamma aan ‘vlees’producten op basis van 3D printtechnieken. De basis van de productie zijn plantaardige proteïnes. Het bedrijf gaat met de producten niet over één nacht ijs. De commerciële haalbaarheid wordt keer op keer getest met een grote groep ‘blindproevers’. 90% accepteert de producten.

Duurzaamheid

Alon Bar-Shany staat bekend om het ontwikkelen en in de markt neerzetten van baanbrekende innovaties. Duurzaamheid is altijd zijn passie geweest, het argument om juist hem de uitdaging te geven de internationale vleesconsumptie om te buigen.

Bron (bewerkt, samengevat): Grafisch Nieuws

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK