Alon Bar-Shany naar Highcon

Deze zomer verliet Alon Bar-Shany HP na 25 jaar. Hij was wereldwijd het ‘gezicht’ van HP Indigo en diens gebruikers community Dscoop.

Hp Indigo General Manager Alon Bar Shany Opens Print Different Global Customer Event Web

Hij neemt de rol van voorzitter van het bestuur over van Amichai Steimberg, die Highcon door het recente succesvolle beursgangproces heen heeft geleid en volgens plan terugtreedt.

De raad van bestuur van Highcon bestaat nu uit: Benny Landa, Fiona Darmon van Jerusalem Venture Partners, CEO Adina Shorr en Giora Bitan, een senior partner in verschillende durfkapitaalfondsen.

Meer over de organisatiestructuur van Highcon is te lezen bij ‘Digital labels & Packaging’.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK