Onderzoeker Eddy Hagen deed uitgebreid onderzoek naar alternatieven voor de B1 Landa S11(P)

In een zeer uitgebreid artikel deed Eddy Hagen verslag van zijn bezoek aan drupa van waar hij diverse printsamples mee naar huis nam om de kwaliteit te doorgronden. Hij publiceerde een uitgebreid artikel onder de titel: ‘Landa nano: The Good, The Bad, The Ugly And The Alternative’.

Artikel Eddy Hagen

Hagen staat bekend om zijn wetenschappelijke aanpak bij het beoordelen van printsamples. Misschien niet altijd gericht op de ‘gewone praktijk’, maar wel ontdaan van meningen, gevoelens of ‘gewone’ marktacceptaties omdat het allemaal ‘wel voldoende’ is.

Eddy Hagen stak veel tijd in zijn artikel, hij verzoekt dan ook vooral links naar de originele inhoud of te betalen voor zijn onderzoek. De redactie koos voor het eerste alternatief. Voor alternatieven verwees hij niet alleen naar de nieuwe B1 machine van Koenig&Bauer/Durst (VariJET 106) en de Agfa SpeedSet Orca 1060, maar ook naar nieuwe innovaties in het B2 segment.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK