Nominaties voor de ‘Beste Folder Awards 2020′

Ruim 59.000 consumenten hebben gestemd op verschillende categorieën folders, hetgeen resulteert in de nominaties voor de uitreikingen van de ‘Beste Folder Awards 2020’ op 14 september aanstaande.

De organisatie concludeert op basis van de massale opkomst, dat Nederlanders nog steeds ‘gek zijn op folders’.

Beste Folder Awards 2020

In de categorie ‘Supermarkt / Slijterij’ vinden consumenten vooral scherpe aanbiedingen heel belangrijk. Bij de online folders valt vooral op hoe belangrijk de overzichtelijkheid van de folder is. Bij de supermarkten is de folder van PLUS één van de nieuwe genomineerden. Bij de online folders zijn ICI Paris XL en Expert twee nieuwe kanshebbers, ten opzichte van vorige editie.

In deze editie hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen in zeven branchecategorieën en de categorie online. Van alle categoriewinnaars kan er maar één de beste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint? Dat hoor je op 14 september tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als scherpste aanbiedingen, leesformaat, inspiratie en leukste producten.

Bekijk alle nominaties op de website

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK