Nieuwe webwinkel lanceert op wens gemaakte muziek shirts

De gloednieuwe webwinkel van ‘Die Daar Festival Styles’ komt met duurzame en op wens gemaakte shirts die zijn geïnspireerd door muziek.

Festival Print Tshirts

In tegenstelling tot veel traditionele retailers die grote voorraden aanhouden, werkt Die Daar op bestelling. De inzet voor duurzaamheid geldt over de hele linie van grondstof tot de voordeur van de klant. Ze gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend textiel van non-GMO biologisch katoen, dat wordt verbouwd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Dit zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit van de shirts, maar draagt ook bij aan de bescherming van het milieu en de gezondheid van de boeren die het katoen verbouwen. Naast duurzaam katoen, maakt Die Daar ook gebruik van milieuvriendelijke drukinkt op waterbasis. Deze inkt bevat geen schadelijke chemicaliën en minimaliseert de impact op het milieu. Op deze manier kunnen klanten genieten van hun favoriete muziek geïnspireerde designs, wetende dat ze een bewuste en ethische keuze maken.

“Die Daar Festival Styles is ontstaan uit onze passie voor muziek en de liefde voor onze leefomgeving”, zegt Jansen, oprichter van Die Daar Festival Styles. “We willen mensen in staat stellen zichzelf uit te drukken door middel van mode, terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met de impact op onze directe en indirecte leefomgeving. Onze shirts bieden een unieke en persoonlijke ervaring voor festivalgangers, concertbezoekers en iedereen die op zoek is naar stijlvolle originals om in te dansen en te feesten.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK