Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Nieuwe vlakbedsnijplotter Mimaki

Mimaki CF22-1225 vlakbedsnijplotter

Mimaki heeft de lancering van de Mimaki CF22-1225 vlakbedsnijplotter aangekondigd. De machine verwerkt materialen tot 1220 x 2440 mm breed en is de ideale aanvulling op de Mimaki JFX200-2513 vlakbed UV-inkjetprinter voor on-demand productie van seizoensgebonden POP-displays, of componenten voor tentoonstellingen en beurzen. De kant-en-klare snijoplossing verzorgt volgens Mimaki kleine oplagen signs & displays en samples sneller, gemakkelijker en rendabeler, in combinatie met JFX200-2513 vlakbedprinter en ArtiosCAD.
Volgens Mimaki is dit een ideale end-to-end oplossing om gecoat karton te snijden en te rillen, maar ook om schuimmateriaal, dat gebruikt wordt voor verpakkingen, te snijden met een verticaal op- en neergaande beweging.

Bron: Mimaki

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK