Nieuwe fabriek voor bag-in-box

baginboxEen van de grootste verpakkingsfabrikanten ter wereld Smurfit Kappa heeft in Spanje een nieuwe fabriek geopend voor de productie van bag-in-box verpakkingen.

Het blijkt dat deze verpakkingsmethode ,die veel gebruikt wordt in wijndozen, met de plastic zak en het kraantje erin een grote groei doormaakt.

Deze verpakkingsfabrikant zoekt samenwerking met andere bedrijven die creatief inspelen op dit soort verpakkingsproducten. Smurfit Kappa toont dit inspirerend op hun site; “Open the Future

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK