Nieuw internationaal distributiecentrumvoor AtéCé in Alkmaar

Onlangs heeft AtéCé in Alkmaar een gloednieuw internationaal distributiecentrum in gebruik genomen voor de expeditie en export van grafische verbruiksmaterialen. “Ons nieuwe magazijn in het distributiecentrum telt ruim 6.000 palletplaatsen”, zegt algemeen directeur Bert Schelhaas.

Atece Dc

“De uitbreiding was hard nodig om de voorraden Nova offsetplaten, Deutsche Druckfarben drukinkten en andere verbruiksmaterialen voor klanten op het vereiste niveau te kunnen houden. Het internationale distributiecentrum is onze vierde locatie op het bedrijventerrein Boekelermeer. Door de ingebruikname van het nieuwe DC komt er meer ruimte voor uitbreiding van onze productiecapaciteit wasdoekrollen, rubberdoeken, lakdoeken, lakplaten en onderlegmaterialen in locatie aan de Ivoorstraat beschikbaar. Want met deze grafische verbruiksmaterialen realiseren wij nog jaarlijks een forse groei, vooral in de export. Wij behoren inmiddels tot de grotere spelers op de Europese markt die deze producten maken. Er blijven op deze productielocatie nog ruim 3.500 palletplaatsen in gebruik en in de magazijnen aan de overkant van de straat ook nog eens 3.900. Voorlopig bieden alle locaties bij elkaar in Alkmaar genoeg ruimte, maar voor hoe lang? Dat weet je maar nooit…!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK