Nieuw bedrijf ‘De Drukwerk Specialist’ wil de grootste worden

Om op 1 januari 2023 te beginnen met een grafische onderneming is al lef, maar zeggen dat je ook de grootste wilt worden, is pas echt lef. Toch deden Maikel Slot (31) en Rogier Oude Avenhuis (29) uit Ootmarsum die uitspraak afgelopen zaterdag in de Twentsche Courant Tubantia.

Dedrukwerkspecialist
De website straalt al veel vertrouwen uit
Rogier
Rogier Oude Avenhuis (foto LinkedIn)

De beide jonge mannen hebben een achtergrond in Marketing en Communicatie via het ROC van Twente. Slot ging na zijn studie aan de slag bij Drukkerij Verhaag, waar hij zelf een webshop in elkaar zette. Uiteindelijk begon Slot voor zichzelf, maar wilde graag dat Oude Avenhuis zich aansloot, die echter na zijn studie Marketing en Communicatie doorstudeerde. Toen hem werd gevraagd mee te doen met de oprichting van ‘De Drukwerk Specialist’ besloot hij die stap te wagen. Hij gaat de commerciële kant van de zaak doen, terwijl Slot zich richt op de workflows.

Nu nog beperkt

Maikel Slot Website
Michael Slot (foto website)

De start is ambitieus, maar nu nog enigszins beperkt door het feit dat ze de producties nog (moeten) uitbesteden. Ze hebben er echter alle vertrouwen in dat ze op termijn een bedrijfspand kunnen betrekken en dan ook zelf producties gaan verzorgen. De website is al in de lucht en straalt de ambities uit van beide jonge mannen. De webshop toont een ‘zekere herkenning’, maar wellicht is dat toeval. Met het artikel, dat ook in het AD verscheen trekken deze ambitieuze mannen in ieder geval de nodige aandacht.

Bron: Twentsche Courant Tubantia

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK