NetzoDruk in Gorinchem failliet

Afgelopen najaar nam Cremer Grafisch Bedrijf, NetzoDruk nog over, nadat een poging de schuldenlast te verlagen door middel van externe partijen mislukte. Na de overname verhuisde de productie naar Gorinchem. Afgelopen week werd het faillissement uitgesproken van Cremer Grafisch Bedrijf.

netzoOnder de naam ‘Netzo’ opereerden veel handelsnamen, en was zeker geen onbekende in de branche. Na de overname door Cremer werden de operationele activiteiten door drie mensen in Gorinchem voortgezet. René Cremer positioneerde de naam NetzoDruk weer als het merk in de branche, omdat Cremer Grafisch Bedrijf als naam te weinig bekendheid genoot. Het is niet bekend of er gezocht wordt naar een eventuele doorstart. De vestiging in Groningen valt niet onder het faillissement.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK