Nederlanders lezen veel meer online nieuws tijdens coronacrisis

In maart 2020 waren er aanzienlijk meer Nederlanders die nieuwswebsites bezochten dan in de maanden ervoor. De NOS online is koploper met gemiddeld 3,6 miljoen bezoekers in de eerste weken van maart. Bezoekers komen ook vaker per dag naar de nieuwssites die ze bezoeken.

Persconferenties, toespraken van de koning en premier Rutte, stijgende aantallen besmettingen, IC-opnames en overlijdensgevallen. Een aftredende minister, zieke BN’ers en een ‘intelligente lockdown’. Nieuws genoeg in de eerste weken van de coronacrisis in Nederland. En dat nieuws wordt goed bekeken, niet alleen op tv, maar ook online.

(bron : SVDJ)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK