Bacteriedodende en luchtzuiverende verf

Een verf die bacteriën doodt en de lucht zuivert. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar het bestaat al een tijdje. Bij Airlite is het te koop. In verschillende landen maakten artiesten er muurschilderingen mee. Nu ook in Nederland.

Kunstenares Nouch maakte met Airlite wandschilderingen in Amsterdam

Airlite is de enige verf op de markt waarvan bewezen is dat deze effectief is bij het elimineren van bacteriën, het verminderen van vervuilende stoffen (zoals NOx, SOx, NH3, CO) en het verlagen van gelakte oppervlaktetemperaturen.
Een technologie die werkt zoals de natuur, Airlite maakt van de muren van een huis een volledig natuurlijke luchtreiniger. Het toepassen van Airlite op een oppervlakte van 100 vierkante meter vermindert de luchtvervuiling op dezelfde manier als het planten van 100 vierkante meter bos. Airlite verf is gegarandeerd voor 10 jaar.

Deze Muurschildering is gemaakt door de Italiaanse kunstenaar Federico Massa, bekend onder de artiestennaam Iena Cruz

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK