Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Multiculturele Feestkalender in de prijzen

BB151223 Multiculturele Feestkalender beschikbaarDe Multiculturele Feestkalender is de winnaar van de Van Speyk Prijs 2015. Het winnende concept in de studentencategorie van de Kalenderwedstrijd 2015 is geproduceerd door Drukkerij Aeroprint.

Eén van de doelen van de Kalenderwedstrijd is het stimuleren van jonge creatieve talenten. Daarvoor worden studenten aan grafische opleidingen uitgedaagd om mee te doen aan de KW studentencategorie. In deze competitie tussen verschillende opleidingen in Nederland en België worden de beste concepten ingezonden voor de landelijke finale. Uit die inzendingen kiest een speciaal samengestelde vakjury het allerbeste agenda- of kalenderidee uit. De overall winnaar ontvangt de Van Speyk Prijs met daaraan verbonden een stimuleringspremie om het concept in productie te nemen. Tijdens de KW 2015 werd die prijs gewonnen door Bram Esveldt en Giomar Rila van het Grafisch Lyceum Utrecht. Zij bedachten de multiculturele feestkalender. Deze kalender is met het calendarium voor 2016 geproduceerd door Drukkerij Aeroprint. Het papier hiervoor werd geleverd door KW hoofdsponsor Papyrus.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK