Nederland valt in de prijzen tijdens ontwerpwedstrijd Pentawards

Pentawards

Dat Nederland veel goede ontwerpbureaus kent als het gaat om verpakkingen was ons al lang duidelijk, maar daar hebben de prestigieuze Pentawards nu een extra schepje bovenop gedaan. De Pentawards vertegenwoordigen de beste verpakkingsdesigns van de wereld en werden dit jaar uitgereikt tijdens een speciale ceremonie in het Royal Institute of British Architects (RIBA) in Londen. Nederland won maar liefst negen prijzen bij de internationale wedstrijd op het gebied van verpakkingsontwerp.

DBOD kreeg een gouden Pentaward voor het ontwerp van de Rijksmuseumflessen, de bierflesjes met daarop iconische meesterwerken uit het Rijksmuseum. Ook Studio Kluif, ProudDesign, VBAT en DreamCatch kregen goud. Klik hier voor meer info.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK