Mooie reclamecampagne in Renaissance stijl in Alicante

Reclamecamp Ital rest AlicanteDe Spaanse stad Alicante leek onlangs een waar openluchtmuseum. Voor een kunstzinnige special toverde JCDecaux Spanje zijn Mupi’s voor het Italiaanse restaurant Ciao Miami om tot klassieke sierlijsten voor op Renaissance-schilderijen lijkende foto’s.

Het restaurant benadrukte met de klassieke ‘schilderijen’ op een ludieke wijze dat klanten er terecht kunnen voor de traditionele Italiaanse keuken.

Voor deze campagne stonden acteurs model in klassieke 16de- en 17de-eeuwse kleding met in hun handen onder andere een smakelijke pizzapunt of juist lepel en vork in de aanslag voor een lekker bord spaghetti bolognese.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK