Leestip: “Drukwerk nieuwe stijl”

2015-09-09-17-22-51--1118097310In De Telegraaf wekt de titel “Drukwerk nieuwe stijl” de aandacht in de Starter van de Week-rubriek. Het bijbehorende artikel blijkt over Hans Scheffer te gaan, een oude bekende in de grafische sector. In 2008 startte hij vanuit Rotterdam de Media Facility Group op, waar hij succes boekte met de merken Drukland.nl, Printrepublic.nl en Flyerzone.nl. De kracht van deze online internetdrukkerijen zat hem in het slimme bundelen van drukwerkorders. In 2011 verkocht Scheffer de groep aan een Engels beursgenoteerd bedrijf. Even had hij spijt, geeft hij aan in het artikel over zijn nieuwe bedrijf. Maar het ondernemersbloed kruipt duidelijk waar het niet gaan kan, want hij richtte Helloprint op. Met zijn ervaring en netwerk in online drukwerkland, weet hij ook hier een succes van te maken. Scheffer is letterlijk en figuurlijk nieuwe grenzen aan het verkennen. Lees hier het artikel, dat plezierig opent met “Drukwerk dood? Mooi niet!”

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK