MGI lanceert Octopus Web

Vier jaar heeft MGI erover gedaan alvorens deze nieuwe laser-snijmachine te introduceren. Octopus Web richt zich op de stansen/afwerking, en dus de eindproductie van bruikbare etiketten.

Octopus Web

De machine werd getoond tijdens All4pack van 21-24 november jl. in Parijs. MGI zegt dat de machine een niet overtroffen snelheid heeft van maar liefst 20 meter per minuut. Door de digitale aansturing zouden zelfs gepersonaliseerde versies op die snelheid kunnen worden geproduceerd.

MGI verwacht de machine in de eerste helft van 2023 te kunnen gaan leveren.

Bron: persbericht MGI.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK