Margriet bestaat 85 jaar

Het magazinemerk, dat vorig jaar nog werd uitgeroepen tot magazine van het jaar, viert deze mijlpaal met een dubbeldik jubileumnummer, met o.a. de winactie ‘Margriet viert 85 dagen feest’ en een exclusief katern met Oma Duck als gasthoofdredacteur.

Cover Jubileumnummer Margriet

Daarnaast lanceert Margriet het digitale Margriet Museum, waarin wordt teruggeblikt op haar rijke geschiedenis en de grote maatschappelijke impact die het merk maakt.

Margriet heeft een oplage van ruim 158.000 exemplaren en staat nummer 9 in de top 10 van publiekstijdschriften in ons land.

Lees verder bij INCT

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK