LinkedIn Learning: Social media is disrupting educatie

linkin-learningEr lijkt geen einde te komen aan de ambities van de social media giganten. Na publishing is nu educatie aan de beurt om de disrupting power van deze netwerken te ervaren. Zo geeft LinkedIn Learning gratis videotrainingen over onderwerpen die variëren van business software tot design en variabele data printing. De kwaliteit van de modules is niet altijd even hoog en er zitten redelijk wat overlappingen in, maar als je snel en gratis wilt weten hoe je van een InDesign pagina een interactieve PDF kunt maken is InLearning een goede oplossing. Gratis moet je in dit geval met een korreltje zout nemen, want hoewel de LinkedIn CEO in zijn newsletter het zijn missie en plicht vindt om ons te gratis te scholen, geven cursisten LinkedIn een schat aan Big Data over interesses en onderwerpen. En met de groeiende inkomsten uit gerichte advertenties is deze Big Data meer waard voor het bedrijf dan de kosten voor het maken van een training. Bekijk een voorbeeld van een InLearning video via deze link die een introductie geeft over digital en variabele data printing.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK