Lancering stadsglossy Wageningen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProef Wageningen Magazine, de stadsglossy van Wageningen, is vrijdag officieel gelanceerd in het Heerenstraattheater in aanwezigheid van diverse participanten en geïnterviewden. Het eerste exemplaar werd door makers Kees Stap en Laura van den Biggelaar aangeboden aan Burgemeester Geert van Rumund.

De stadsglossy staat vol met verhalen en foto’s over Wageningen en haar inwoners. Zo wil studente Tutku Yuksel met vriendinnen Tanja Meeuwsen en Emmy Nannes een flinke dosis nieuw leven in het centrum blazen. Droomt Sofia Dragt van een optreden op het hoofdpodium op 5 mei. Zou Hans van der Beek niets liever willen dan de historie laten herleven rondom de Bergpoortbrug. Toont Arjan Vriend twee nieuwe Klompenpaden en is de wens van senioren vervuld met een mooi biljartcentrum in De Pomhorst.

unknownGratis magazine
Het magazine is vanaf nu (en zolang de voorraad strekt) gratis verkrijgbaar. Het magazine verschijnt vanaf nu in het voor- en najaar. Proef Wageningen Magazine is ook via internet te lezen op: www.proefwageningen.nl/magazine.

Beeld rechts: 
De eerste uitgave van stadsglossy Proef Wageningen Magazine is officieel gelanceerd. Op de foto v.l.n.r.: Kees Stap, Burgemeester Geert van Rumund, Wethouder Michiel Uitdehaag en Laura van den Biggelaar.
Fotocredit: Wies Koopman

Beeld links:
Cover stadsglossy

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK