Lagere groei digitale advertentie bestedingen

De groei in ons land was weliswaar nog steeds een forse 13%, maar minder dan verwacht en ook minder dan in voorgaande jaren. Toch was de marktomvang 3,5 miljard euro. Dat becijferde Deloitte.

Advertenties Dooh

De onderzoekers zeggen dat het onrustige economische klimaat de oorzaak is van de verminderde groei. Voor dit jaar wordt een gelijke groei verwacht. Het onderzoek liet niet zien of de stagnatie in groei en dus ook netto in geld terecht komt bij andere kanalen.

Lees verder bij Marketingtribune

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK