Laatste nummer SignPro Benelux online

In de loop van januari wordt sign.nl omgedoopt naar Sign Benelux met een nieuwe website onder dezelfde URL. Dat is het resultaat van de samenvoeging van Sign+ Magazine en SignPro Benelux.

Sign Pro Laatste

Sign Benelux, waarvan het eerste nummer eind januari 2024 zal verschijnen, is ontstaan uit de samenvoeging van de activiteiten van Sign+ Magazine (sinds 1989) en SignPro Benelux (sinds 2000). In de loop van januari zal deze integratie ook online tot uiting komen met de lancering van de vernieuwde website sign.nl.

Laatste nummer SignPro

Het laatste nummer van SignPro Benelux kwam vlak voor de feestdagen in december 2023 uit. Vanwege de integratie die deze maand zijn beslag moet krijgen, is dit nummer nu voor iedereen hier ook gratis digitaal online te lezen.

Eerste nummer Sign Benelux

Het nieuwe vakblad Sign Benelux verschijnt straks acht keer per jaar. Het eerste nummer komt eind januari/begin februari 2024 uit. Hou onze kanalen in de gaten!

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK