Koninklijke van der Most trekt 18 nieuwe medewerkers aan

Dankzij het netwerk van het bedrijf zijn in 3 maanden tijd maar liefst 18 enthousiaste vakmensen gevonden die aan de slag zijn gegaan binnen het familiebedrijf.

Van Der Most

De kersverse collega’s hebben zijn ontvangen met een welkomstpakket en een uitgebreid kennismakingsprogramma. Tijdens de inwerkweken namen zij een kijkje op alle afdelingen, van logistiek en IT tot verkoop, van HR tot drukkerij en enveloppen. Van der Most zoekt nog IT-collega’s en machine operators!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK