Keurmerk voor Mimaki inkten

OEKO_100_MIMAKI_ENGLISH_FINALMimaki heeft het OEKO-TEX keurmerk voor direct huidcontact behaald voor haar Sb300 serie van dye-sublimatie-inkten en haar Sb53 sublimatietransferinkten. De OEKO-TEX criteriacatalogus biedt fabrikanten in de textiel- en kledingindustrie een wetenschappelijk gebaseerde standaard voor de evaluatie van potentieel schadelijke stoffen in textiel. De OEKO-TEX goedkeuring van de inkten verzekert geïnteresseerde eindgebruikers ervan dat ze erop kunnen vertrouwen dat de inkten geschikt zijn voor afwerking van huidvriendelijke kleding en ander huidvriendelijk textiel. Het keurmerk vormt dan ook een belangrijke keuzefactor bij het inkopen van inkten voor textielproductie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK