Is Canva het ultieme online ontwerpgereedschap?

Er zijn al aardig wat template gedreven online tools voor de creatie van een groot aantal standaard grafische producten. Zelfs (eenvoudige) verpakkingen kunnen online worden vormgegeven. Zet Canva de volgende stap? Laat het ons weten.

Canva Logo

Na de aanmaak van een gratis account ben je in staat de look&feel van Canva te ontdekken en een keuze te maken vanuit maar liefst 250.000 gratis sjablonen. Bovendien krijg je 5GB cloudopslag. Een pro-account (met een gratis proefperiode van 1 maand) is beschikbaar vanaf 110 euro per jaar voor maximaal 5 deelnemers, met wie ontwerpen online gedeeld kunnen worden. Naast de kwart miljoen gratis sjablonen zijn er 610.000 premium sjablonen en 100GB cloudopslag. Bovendien ook nog eens toegang tot meer dan 100 miljoen hoogwaardige stockafbeeldingen.

Over Canva

Canva werd in 2013 opgericht, en is actief in 190 landen en beschikbaar in 100 talen. Naar eigen zeggen zijn er al 7 miljard ontwerpen gemaakt door 60 miljoen actieve gebruikers. Er werken meer dan 2000 mensen bij het bedrijf met vestigingen in Sydney, Manilla, Peking, Austin en San Francisco.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK