Intergraf presenteert ‘Best Practice Toolkit’

Vorige week presenteerde de Europese overkoepelende brancheorganisatie Intergraf de zogenaamde ‘Best Practice Toolkit’. Het gereedschap om nieuwe generaties werknemers te vinden, behouden en te stimuleren.

Intergraf Toolkit

De Toolkit (PDF) is gericht op de gehele keten, dus werkgevers, brancheorganisaties, vakbonden en andere belanghebbenden. Dus alle betrokkenen in de keten waarbinnen de huidige personele uitdagingen een rol spelen.

De inhoud omvat 20 pagina’s met ook een praktisch bruikbare checklist. Dit initiatief sluit aan op hetgeen Richard van Hoorn zijn publiek voorhield tijdens de Vakdag Print & Sign. Hij stelde dat bedrijven niet meer concurreren op prijsconcurrentie, maar op bedrijfscultuur. En dat is zeker waar voor het werven van nieuw personeel.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK