Tekst verschijnt in zonlicht

Printpack

Printpack, in Atlanta (USA), heeft zich gespecialiseerd in flexibele verpakkingen voor de kaas, zuivel en snackindustrie. Voor deze markt ontwikkelden zij een lichtgevoelige inkt waarvan ze hopen dat deze meer contact met consumenten mogelijk maakt. De lichtgevoelige inkt is niet zichtbaar op de verpakking, maar verschijnt zodra de verpakking met zonlicht in aanraking komt. Het toepassen van deze lichtgevoelige inkt is een uitdaging voor de flexibele verpakkingsindustrie, speciaal voor merkeigenaren die zich met hun product willen differentiëren. Daarnaast stimuleert het de betrokkenheid bij het merk op een zinvolle manier. De inkt is te gebruiken op iedere voedsel- of drankverpakking wereldwijd.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK