Inkjet zorgt voor mooie resultaten Agfa

BB151117 AgfaAgfa Graphics boekte voor het tweede kwartaal op rij een omzetgroei (338 miljoen euro, + 3 %), ondanks het zwakke economische klimaat in de opkomende markten en het onstabiele politieke klimaat in bepaalde regio’s. De omzetstijging werd ondersteund door de solide groei met dubbele cijfers van het inkjetsegment, door de verbeterende volumetrend in de digitale computer-to-plate-business van het drukvoorbereidingsegment en door gunstige wisselkoerseffecten. De analoge computer-to-film-business bleef sterk achteruitgaan. De nettowinst bereikte een bedrag van 33 miljoen euro.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK