Infraroodposter on demand

InvroHeat is een innovatief bedrijf van Bastiaan Roest. Innovatief, want hij ontwikkelde posters die ook als energie-efficiënte verwarming dienen. Nu komt hij volgens Emerce nog eens met een innovatie daarbovenop: personalisering van deze muurposters via printing on demand. 

Giraffes 500x893InvroheatDe InvroHeat muurposters zijn gebaseerd op infrarood nanotechnologie. Voorverwarmen is niet nodig; de muurposter is na 30 seconden volledig op temperatuur.

In het voorjaar van 2020 presenteerde Bastiaan Roest met succes de oprolbare muurposters met infrarood verwarming in het NPO-programma Dragon’s Den. Met een bod van 1 miljoen euro, kreeg Roest het hoogste bod ooit aangeboden. De investeerdersonderhandelingen hierover zijn nog in proces.

Op dat moment was printing on demand nog niet mogelijk. In een interview met marketingplatform Emerce laat Roest weten dat klanten vanaf januari 2021 een muurposter kunnen personaliseren. In de webshop kun je straks je eigen foto of design uploaden. Ze worden in Duitsland on demand bij Neschen Coating ‘op een speciaal hittebestendig folie gedrukt en in Breda op een vast paneel aangebracht.’ Klanten kunnen de folie desgewenst zelf vervangen door een nieuwe afdruk.

Beeldbronnen: website InvroHeat

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK