Boeken primaire levensbehoefte, zeker nu

Over de vraag of boeken een primaire levensbehoefte zijn hoefde de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak (kvb) niet lang na te denken. De fractievoorzitters van de Tweede Kamer kregen gisteren een brief met het klemmende verzoek de boekenwinkels open te houden.

Anne Schroën
Anne Schroën

In een aantal landen met vergelijkbare maatregelen worden boekenwinkels wel opengehouden, met als argument dat lezen ‘essentieel is voor de geest’. De discussies over vorm en inhoud van de winkelsluitingen startten al meteen na de toespraak van premier Rutte.

De brief, geschreven door Anne Schroën, directeur kvb) is op LinkedIn geplaatst.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK