HP plant bomen op basis van aantal printjes

Voor elke geprinte pagina met een HP+ printer, investeert HP in het beschermen, herstellen of verantwoordelijk beheren van bossen. Aanvullend plant HP deze maand, in samenwerking met Trees for All, 2.500 bomen, waarvan de helft in Nederland.

Hp Trees 430x393 1

Om de bewustwording over bosbehoud te vergroten en bij te dragen aan HP’s Forest Positive reis, plant HP 2.500 bomen in samenwerking met ngo Trees for All en Staatsbosbeheer. Medewerkers van HP hebben in maart een deel van deze bomen zelf in Drenthe geplant. Door het plaatsen van deze bomen kan HP een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de biodiversiteit en het terugdringen van ontbossing.

Rob Idink, Managing Director HP Nederland: “We gebruiken de nieuwste wetenschappelijke inzichten als leidraad voor onze investeringen in de meest essentiële bosecosystemen ter wereld. Wij zijn trots op onze samen-werking met lokale partner Trees for All.”

Rik Roskam, relatiemanager Trees for All: “We zijn enorm blij met deze samenwerking. Dankzij de bijdrage van HP kunnen we sneller en meer bomen planten. Dat is goed voor de biodiversiteit, het vastleggen van CO2 en een mooie en gezonde woon- en werkomgeving voor ons allemaal.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK