HP Latex 2700W voor voertuigbelettering bij PPP Nederland

PPP Nederland is een grootformaat digitaal printbedrijf gespecialiseerd in voertuigbelettering. Onlangs besloten zij te investeren in de HP Latex 2700W, waarmee zij hun activiteiten – naar eigen zeggen – vooral kunnen versnellen.

Hp Latex 2700w Ppp Nederland

HP Latex 2700W versnelt Nederlandse activiteiten op het gebied van voertuigbelettering
PPP Nederland versnelt activiteiten op het gebied van voertuigbelettering met HP Latex 2700W. Het bedrijf is gevestigd in Dronten en levert een breed scala aan diensten aan haar klanten, maar is dus vooral gespecialiseerd in het produceren van opvallende zelfklevende graphics voor gebruik op treinen, trams, bussen, veerboten en metronetwerken in zowel de openbaarvervoersector als de bedrijfssector.

PPP Nederland beschikte al over een HP Latex R1000, HP Latex 3500 en een HP Latex 3600 om kleurrijke toepassingen voor klanten te creëren, maar was op zoek naar nog een machine om het aanbod verder uit te breiden.

Rogier Schrijer, directeur van PPP Nederland: “We gebruiken de Gen4 Latex inkten en witte inkt functies om zeer ingewikkelde huisstijlen te produceren die voorheen alleen met zeefdruk konden worden gedaan.”

Spoorsegment

Het effect van de HP Latex 2700W is zo groot dat PPP Nederland zijn diensten in het spoorsegment heeft kunnen uitbreiden. Rogier voegt hieraan toe dat hij verwacht dat de vraag naar dit soort werk zal blijven groeien: “We zijn gegroeid in het railsegment en printen huisstijlen op verschillende ondergronden waardoor we allerlei effecten creëren voor high-end klanten die kunnen worden voorzien van anti-graffiti laminaten.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK