Group Joos produceert huis-aan-huis voor Mediahuis in oplage van bijna 2 miljoen exemplaren

De mediagroep pakte uit met een baanbrekende nieuwe abonnementsformule en hiervoor werden alle registers opengetrokken. Naast kanalen als radio, TV, magazines en social media, speelde de gedrukte folder een belangrijke rol in deze campagne.

Mediahuis integreerde de folder in de mediamix net omwille van zijn vermogen om meer awareness te genereren en de penetratie te verhogen. De folder, voorzien van een speciale stansing, werd huis-aan-huis verspreid in Vlaanderen op een totale oplage van maar liefst 1.918.000 exemplaren!

Bron: LinkedIn bericht Group Joost

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK