GroenDruk deelt ervaringen met scholieren

Patrick Tonneau, van de Vlaamse duurzame drukkerij GroenDruk, doet mee aan een onderwijsproject via Vlajo, om zijn ondernemerservaringen te delen met jongeren. Een kans voor scholieren om meer te leren over ondernemen en het bedrijfsleven, en voor GroenDruk om werknemers van de toekomst beter te leren kennen.

VlajoGroendruk Vlajo staat voor Vlaamse Jonge Ondernemingen. Een organisatie die, dankzij steun van de overheid en het bedrijfsleven, een duidelijke missie nastreeft in de Vlaamse scholen, hogescholen en universiteiten: talent creatief ontwikkelen en een bruggenbouwer zijn tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dat doen ze onder meer via praktijkgerichte programma’s op scholen.

Patrick Tonneau van GroenDruk doet mee aan zo’n praktijkgericht programma en kijkt hier erg naar uit: “Ik zal in 2 scholen mijn ervaringen in het ondernemen gaan delen. Zo hoop ik de ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK