Gepersonaliseerd kookboek

Een pot choco met je naam erop, flesjes frisdrank met de naam van jou of je geliefden en nu ook ‘Ons Kookboek’ met de naam van je keuze op de cover en de rug. KVLV, Vrouwen met vaart presenteren een tijdelijk gepersonaliseerd aanbod: “Uniek in de boekensector en het perfecte geschenk voor de feestdagen. Van 1 oktober tot 15 november 2013 geeft KVLV, Vrouwen met vaart je de kans om online een exemplaar te bestellen van ‘Ons Kookboek van Stefanie’, ‘Ons Kookboek van ons moeder’, ‘Ons Kookboek van mijn bolleke’, … alle combinaties zijn mogelijk tot en met 15 karakters. De inhoud van het boek is volledig identiek aan het nieuwe Ons Kookboek dat in april 2013 op de markt bracht. Met zijn vernieuwde inhoud en strakke vormgeving werd het een instant bestseller en is het nog steeds een van de sterkhouders bij de non-fictie boeken.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK