Gepersonaliseerd tafelvoetbalspel

In het kader van het EK damesvoetbal, geeft Kia een unieke voetbaltafel weg. Een volledig gepersonaliseerd spel, dankzij 3D-scantechnologie. Het is dus mogelijk je eigen voetbalteam samen te stellen.

Zo werkt het: bedenk een pakkende naam voor je team (11 collega’s, vrienden, sportmaatjes of buurvrouwen) en geef je op. Eén team wint de gepersonaliseerde tafel. Van alle spelers wordt zorgvuldig een 3D- scan gemaakt, en op basis hiervan worden zeer realistische poppetjes voor de voetbaltafel gecreëerd. Zo speel je dus uiteindelijk … met jezelf.

Kia staat voor: ‘The power to Surprise’, en dat zit met deze actie wel goed. Het ombouwen van een voetbaltafel naar dit hoogst persoonlijke niveau, met behulp van de laatste technologie, is nog nooit eerder gedaan. Juist die mix van nieuwe techniek en handwerk om de tafel uiteindelijk te bouwen, maakt het tot een opvallend project.

(bron: Sign plus)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK