Friese ondernemers met vlaggen en verpakkingen

In Friesland zitten heel wat grafische ondernemers. We kennen allemaal Probo wel, maar Drukkerij Hoekstra en Siersema Vlaggen zijn wellicht wat onbekender. Maak nu kennis met de ondernemers achter deze grafische bedrijven in dit artikel op Printmedianieuws. Vanuit traditionele drukkerijen groeiden zij door naar een aanbod met verpakkingen en vlaggetjes. Zij willen totaalleverancier zijn en kiezen hiervoor ook voor partners.

Ynze Hoekstra van Drukkerij Hoekstra

Drukkerij Hoekstra heeft een rijke historie. Al sinds 1859 is de drukkerij te vinden in Sint Annaparochie. In 2009 viert het bedrijf haar 150-jarige bestaan en krijgen zij het predicaat Hofleverancier. Ynze Hoekstra is de zesde generatie die aan het roer staat. Met hem is het familiebedrijf gegroeid in een totaal aanbod van drukwerk met als specialiteit verpakkingen en bijsluiters. Sinds januari 2020 doen zijn dit ook als online verkoop.

Hoekstra

Durk-Jorrit van der Eems van Siersema Vlaggen

“Met dit product heb je altijd een lach op het gezicht, omdat je het verzorgt voor leuke gebeurtenissen.” Aan het woord is Durk-Jorrit van der Eems en hij heeft het over de vlaggetjes die hij aanbiedt met Siersema. Dat zijn bedrukte vlaggenlijnen, zwaaivlaggen of fietsvlaggen. Producten die je inzet bij zakelijke evenementen, jubileumvieringen, instore of als giveaway. Vrolijk drukwerk, maar wel producten die je zelf goed moet vermarkten. “Vlaggen zitten niet top of mind bij marketing.” Met creatieve ideeën, een goede prijs én een webshop komt Siersema een heel eind.

Siersema

Lees deze ondernemersverhalen vandaag op Printmedianieuws.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK