Dokkumer Vlaggen Centrale maakt veel meer dan alleen vlaggen

tts-dvc-01-site‘Iedereen kent ons van de vlaggen, maar wij maken veel meer dan alleen vlaggen’, zegt Johan Schaafsma, productiemanager bij DVC. Het bedrijf in Dokkum beschikt sinds vorig jaar over een Mimaki JV300-160 grootformaat printer. DVC zet deze grootformaat printer in als sublimatie transfer printer voor het beprinten van polyester doeken. Dit maakt tal van nieuwe toepassingen en producten mogelijk. ‘Wij zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden. Zo beprinten wij nu zitzakken – die zijn echt ‘in’ – maar ook strandstoelen, hoezen voor kussentjes, hockers en rokken voor tuin- of statafels en zelfs gordijnen.’ Lees het hele artikel.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK