Actiemarketing vlaggen met Ciara

Het kan niemand ontgaan zijn: Ciara stormt de afgelopen dagen in ons land. Slimme ondernemers zien met dit weertype ook marketingkansen. Niet alleen voor het promoten van nieuwe dakpannen, maar ook voor het promoten van nieuwe vlaggen! Multicopy Hoofddorp springt deze week in op stormschade aan vlaggen met een speciale kortingsactie.

Ciara MultiCopyActiemarketing is gericht op het aanzetten van je doelgroep tot een bepaald doel op korte termijn. Vaak is dit verkoopstimulerend. Multicopy Hoofddorp gaat hier met een perfect voorbeeld aan de haal. Actiemarketing kun je perfect last minute bedenken en laten aansluiten bij een actuele situatie. Je hoeft geen nieuw product of innovatie te hebben om je bedrijf te promoten. Creativiteit volstaat!

Deze week zijn er nog andere kansen als ondernemer om te stunten met marketingacties. Zo is het aanstaande vrijdag Valentijnsdag. Voor dergelijke seizoensgebonden marketing kun je je beter en langer van tevoren voorbereiden, omdat het elk jaar in dezelfde periode valt. Het gaat om de lente, het WK of een feestdag. Enkele tips: zorg voor relevante en leuke acties en content, mail je klanten met de seizoensgebonden nieuwsbrief, verander de lay-out van je website naar je seizoenscampagne, vergeet niet om alles via de socials te communiceren en vergroot je promotiekansen door te koppelen met de juiste zoekmachinemarketing via SEO en SEA.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK