Forse investeringen bij Graphius Group in Gent en Londen

Denis Geers, de CEO van Graphius Group maakte bekend ruim 12 miljoen euro te gaan investeren in hybride productiemiddelen, waaronder twee Heidelberg persen en een digitale HP Indigo 15K pers.

Graphius Gebouw
Denis Geers
CEO Denis Geers

Het bedrijf (met 7 vestigingen) is actief in boek- en magazineproducties, packaging en labels. De twee nieuwe Heidelberg Speedmaster XL106-10P 21k (die te zien zijn op drupa) gaan naar Gent en Londen. Geers zegt vooral onder de indruk te zijn van de ingebouwde AI technologie: “Door te investeren in geavanceerde technologie├źn zoals AI, blijven we innovatieve oplossingen bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.”

Naast de aanschaf van twee offsetpersen omvat het investeringsprogramma ook de implementatie van nieuwe vouwmachines (Heidelberg Stahlfolder TH82-P machines), een digitale drukpers HP Indigo 15K en robotica-oplossingen.De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK