Fespa Plein op interieurbeurs in Gorinchem

Tijdens de Interieur Collectie Dagen, van 16 tot en met 18 september in Gorinchem, laten zes bij Fespa Nederland aangesloten bedrijven zien waartoe onze branche in staat is.
Op het gezamenlijke Fespa Plein demonstreren twee leveranciers en vier printbedrijven, aan een publiek van interieurarchitecten en projectinrichters, wat er bereikt kan worden met het (gepersonaliseerd) beprinten van uiteenlopende materialen.
Aan deze editie van het Fespa Plein wordt meegewerkt door: Agfa, Van As print & sign, Tripa, Van Iwaarden, PPP en TVE.

Bij gebleken succes zal dit concept worden uitgerold naar andere beurzen, van bijvoorbeeld de automobielbranche, waarbij ook andere leden van Fespa Nederland de gelegenheid zullen krijgen zich te presenteren.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK