Expositie grafisch design en politiek

Het Londense Designmuseum pakt uit met de meest spraakmakende expo van 2018, over de wonderbaarlijke link tussen grafische design en politiek de afgelopen 10 jaar. Het afgelopen decennium was behoorlijk turbulent met vele rampen, zoals de brand van de Grenfell toren, de talrijke aanslagen, maar ook de Arabische Lente, de financiële crash van 2008, die meteen ook het begin van de expo is, want “Hope tot Nope, Graphics and politics gaat over de periode 2008 – 2018.”

En daar zien we ook al onze ‘goden’ defileren van Merkel over Trump tot Obama. Ook weer op verkiezingsaffiches of via de sociale media. Het Londens Designmuseum heeft alles min of meer gebundeld en laat het ons bewonderen als design: bijzonder interessant en origineel.

De expo loopt van 28 maart tot 12 augustus, Design Museum London, Kensington High Street 224, www.designmuseum.org

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK