Exclusief in Eersel op weg naar 20 miljoen papieren placemats

Drukkerij Exclusief in Eersel verzette tijdig de bakens. Bas Bisschop verkoopt miljoenen papieren placemats voor op eettafels in zorginstellingen en horeca. De pannenkoekenavond van de Eindhovense zorginstelling Vitalis veranderde het leven van Bas Bisschop.

Of hij misschien leuke placemats met pannenkoeken op de afbeelding kon leveren? Zijn drukkerij die leefde van geboortekaartjes en briefpapier, sloeg de weg in van de papieren placemats. Tien jaar later mag hij spreken van een succesverhaal. Op eettafels van zo’n 300 zorginstellingen in het hele land liggen de onderliggers van Exclusief Grafische Producties. Sinds kort worden ze via de horecagroothandels Hanos en Sligro ook geleverd aan restaurants.

Zes miljoen placemats verkocht Bisschop vorig jaar. Volgend jaar zal dat onder invloed van de groothandels explosief groeien en naar verwachting verdrievoudigen. Waar veel drukkerijen kopje onder gaan als gevolg van de digitalisering, heeft de 56-jarige Bisschop tijdig een uitweg gevonden.

Lees verder bij Het Eindhovens Dagblad.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK