ESKO gaat samenwerken met Franse start-up Packitoo

In de breedste zin van het woord is Packitoo HIPE, zoals de oplossing van het Franse bedrijf heet, een web-to-pack oplossing. Via het onlangs aangekondigde technologiepartnerschap integreert Esko zijn software in een tool die vooral op verkoopafdelingen wordt gebruikt.

Packitoo Hipe Logo

Thomas Othax is mede oprichter en CEO van het in 2017 opgerichte bedrijf. Corinne Parra-Loustalet en Raphaël Audet zijn de adnere twee oprichters. Het bedrijf is gevestigd in Pau, in het zuidwesten van Frankrijk.

HIPE is vooral een ‘verkooptool specifiek voor vouwkarton- en golfkartonverpakkingen’. Het doel is om de verpakkingsindustrie te digitaliseren van leadgeneratie tot productie. Met de Esko-oplossingen ArtiosCAD, de nieuwe generatie van de Automation Engine en Share & Approve zijn nu extra functies voor structureel ontwerp, workflowautomatisering en het goedkeuringsproces geïntegreerd in HIPE.

HIPE registreert nar eigen zeggen zelf alle leads, documenten en projecten, zowel van online aanvragen als interne verkoopactiviteiten. Het moet vooal helpen om de administratie van verkoopprocessen efficiënter te maken.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK