Enveloppen in de mix insteken

BB160323 Kern 4000De Zwitserse machinefabrikant Kern maakt couverteermachines die snel mailingen in verschillende maten enveloppen kunnen steken.
Een Alphens bedrijf kocht er onlangs één.

Service Point Paragon produceert en verpakt dagelijks documentstromen voor haar klanten, waarbij zowel standaard als afwijkende envelopformaten worden verwerkt. Voor de afwijkende formaten zocht Service Point Paragon een andere oplossing, welke is gevonden bij Kern. Dit heeft geresulteerd in de plaatsing van een Kern couverteersysteem op het Shared Service Center in Alphen aan den Rijn. Gezien de industriële bouw van deze hoogvolume couverteermachine kunnen diverse outputstromen snel, eenvoudig en accuraat worden verwerkt. Dit geeft Service Point Paragon extra zekerheid in het dagelijks realiseren van de service aan haar klanten.

Uit het persbericht:

Over Service Point Paragon

Service Point Paragon, onderdeel van een internationale organisatie, biedt een groot portfolio van print en business services waarmee zij haar klanten helpt om kosten te verlagen en effectiviteit te verhogen. Service Point Paragon werkt voor toonaangevende organisaties uit zowel het bedrijfsleven als uit niet-commerciële sectoren.

De dienstverlening betreft onder meer het beheren en distribueren van documentstromen (zowel fysiek als digitaal) en kan worden uitgevoerd vanaf de klantlocatie (on-site), vanaf één van de Shared Service Centers van Service Point Paragon (off-site) of in een hybride variant (combinatie van on-site & off-site).

www.servicepoint.nl

Over Kern

Kern behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van hoogvolume document verwerking. Het bedrijf is in 1947 in Zwitserland door de heer M. Kern opgericht. Zijn zoon Uli Kern heeft vandaag de dag de leiding over het familiebedrijf met vestigingen over de hele wereld en meer dan 900 werknemers. Nederland was het eerste export land voor Kern. Vanaf 1951 is dit merk in ons land op de markt. Sinds 2009 wordt Kern vertegenwoordigd door Kern Nederland een volle dochter van Kern AG. Naast hoogvolume couverteren richt Kern haar pijlen op ADF software, Feed & Finishing (afwikkel en oprolsystemen voor rotatief printen, snijsystemen, punchen en perforeren) en sealmachines.

www.kernbv.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK