Enfocus BoardingPass in ‘public beta’

Enfocus heeft een slimme oplossing bedacht om PDF-bestanden die via e-mail binnenkomen, te laten checken binnen een drag&drop mechanisme binnen o.a. mail clients. Zo hoeven PDF-bestanden niet meer door een langere workflow om de klanten op de hoogte te stellen van eventuele fouten.

De applicatie gaat nu in beta, en Enfocus vraagt bedrijven om mee te doen en feedback te geven op het nieuwe product. Binnen BoardingPass wordt automatisch een e-mail aangemaakt met een overzicht van de eventuele fouten en de tips om de fouten te repareren. Goedgekeurde bestanden die via e-mail zijn binnengekomen, kunnen direct met een bijgevoegd ‘keuringsrapport’ meteen doorgestuurd worden naar de productie voor verdere verwerking.

De betaperiode duurt een paar maanden. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Enfocus aanmelden.

Bron: Enfocus

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK