Em. de Jong bestelt tweede Landa S10P

Het persbericht staat te lezen op de website van Landa. De tweede S10P zal media april in Baerle Nassau worden geïnstalleerd.

Het is de derde machine binnen de Nederlandse markt, waarmee ons land niet alleen in de Benelux, maar ook binnen Europa een koploper is met het aantal verkochte S10P machines.

Stijn de Jong, CEO van Em. de Jong zegt in het persbericht op de website van Landa: “De eerste Landa S10P is van onmisbare waarde voor het bedrijf gebleken. Het stelde ons in staat om een nieuwe en veel snellere service voor hogere volumes en gecombineerde opdrachten te bieden. De nieuwe printer is vooral bedoeld om de capaciteit te verhogen, zodat we meer opdrachten kunnen verwerken en kunnen blijven groeien.”

Voor het klantenbestand, dat uit grote retailmerken bestaat, is een snellere omlooptijd van essentieel belang. Naar eigen zeggen kunnen de opdrachtgevers dan optimaal profiteren van seizoensgebonden retailmogelijkheden en hun verkoop stimuleren.

Lees de achtergronden bij printmedianieuws (voor abonnees)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK