EFI toont Digital StoreFront 7.0, een ongeëvenaarde eCommerce oplossing, standnummer 534

EFI ™ levert innoverende producten, technologie en diensten om de evolutie van analoog naar digitaal drukwerk te ondersteunen. Onze oplossingen gaan van wide & superwide printing, inkt, Fiery controllers, label printers, keramische print oplossingen tot onze productie workflow, MIS/ERP systemen en web to print oplossingen. Wereldwijd worden onze oplossingen door 10 duizenden bedrijven dagelijks gebruikt.

 

Wij tonen er

–       De allernieuwste Digital StoreFront 7.0, een ongeëvenaarde eCommerce oplossing.

–       Onze MIS/ERP oplossingen

–       Gecombineerd in onze Integrated Workflow, waarbij gestart wordt op het web, via het MIS alle gegevens verwerkt worden en een order volledig automatisch naar productie gaat met een terugkoppeling naar de klant.

 

EFI 

Boeing Avenue 201-207

1119 PD Schiphol-Rijk

T 020 658 8000

receptionnl@efi.com

www.efi.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK