Easyfairs met nieuw vakevent Future Lighting

Op 23 en 24 november organiseert Easyfairs een nieuw event gericht op actuele ‘lichtthema’s’.
De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) vult het inhoudelijke contentprogramma in.

Futurelighting Banner

Er zijn ongeveer 50 exposanten te vinden op het zogenaamde ‘Next Level’ binnen de Evenementenhal Gorinchem. Het event richt zich op de hele lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Van fabrikanten tot leveranciers van verlichting, (licht)architecten, adviseurs, facilitair managers, gebouwbeheerders en installateurs.

De NSVV is blij met het initiatief. “Een heel mooie uitdaging omdat er in Nederland geen brede verlichtingsbeurs is en ook nooit is geweest”, aldus John de Joode, voorzitter van de NSVV.

Ook Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, is blij met de samenwerking. “Er gebeurt zo enorm veel op het gebied van licht en verlichting, dat het eigenlijk vreemd is dat er geen exclusief lichtevent is. We zijn door de markt zelf uitgedaagd daar een fantastisch tweedaags niche evenement voor te organiseren. Die handschoen pakken we graag op. De beurs past precies binnen het portfolio van het cluster Building van Easyfairs.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK